N-BIPEX® Koppeling type BWN, compleet

Technische gegevens

Meer informatie
Material flangegrijs gietijzer
Gebruikstemperatuurvan -50 tot +100 °C
UNSPSC CodeUNSPSC-31163001
Productbeschrijving
N-BIPEX-koppelingen bestaan uit twee identieke naafdelen die naar wens op de aan te sluiten as verlengingen kunnen worden aangebracht. Ze brengen het koppel positief over en zijn dus feilloos. Het gebogen ontwerp van de tandkrans zorgt ervoor dat de N-BIPEX-koppelingen een perfecte drukverdeling hebben en dit verhoogt de levensduur van het elastomeer.
Gebruik
N-BIPEX-koppelingen zijn geschikt voor horizontale, verticale en vrij selecteerbare montageposities. Ze kunnen axiale, radiale en hoekafwijkingen absorberen. Ze worden op veel gebieden in de machinebouw gebruikt. Hun belangrijkste toepassingsgebied is elektromotoraandrijvingen die goed zijn uitgelijnd en uniforme koppelbelastingen hebben, zoals in hydraulische toepassingen en in combinatie met reductiemotoren.
Versie
flexibele koppelingen
Op verzoek
Door het goede dempingsvermogen en door de geschikte stijfheid te selecteren, kunnen torsiekrachtbelastingen dus worden geabsorbeerd en kan het torsie trillingsgedrag van de aandrijving positief worden beïnvloed. De flexibele tandkrans die verantwoordelijk is voor koppeloverdracht en verkeerde uitlijncompensatie zijn verkrijgbaar in drie verschillende Shore-hardheden met de volgende kleuren: De 92 ShoreA rood (standaard), 95 ShoreA groen en 64 ShoreD blauw.
Eigenschappen
N-BIPEX-koppelingen zijn torsieflexibel en overtuigen door hun bijzonder compacte ontwerp en lage gewicht.

10 artikelen

Artikelnummer Voer het aantal in Beschikbaarheid vroegste leverdatum Totale prijs Acties