SIPEX® Koppeling type SGG mini, compleet

Technische gegevens

Meer informatie
Material flangealuminium
Gebruikstemperatuurvan -30 tot +120 °C
UNSPSC CodeUNSPSC-31163001
Productbeschrijving
SIPEX-koppelingen zijn torsie stijf en spelingvrij. Ze worden gekenmerkt door hun compacte ontwerp en hoge vermogensdichtheid.
De koppelingsdelen kunnen naar wens op de te verbinden as uiteinden worden aangebracht. De metalen balgen zijn zeer torsiebestendig en gecombineerd met verschillende klemverbindingen zorgen ze voor een absoluut hoekbehoudende koppeloverdracht tussen de aangesloten assen.
Gebruik
SIPEX-koppelingen zijn geschikt voor horizontale, verticale of in elke gewenste positie voor alle aandrijftoepassingen waar een koppeling nodig is die positioneringsnauwkeurigheid biedt, evenals een betrouwbare, slijtage- en onderhoudsvrije koppeloverdracht. Ze verbinden machineassen en compenseren as afwijkingen die kunnen optreden tijdens montage of bediening.
Versie
spellingvrije koppelingen
Op verzoek
Afhankelijk van de koppelingsversie zijn de naven gemaakt van aluminium of staal, maar roestvrijstalen varianten zijn ook optioneel verkrijgbaar. Alle metalen balgen zijn van roestvrijstaal en zijn verkrijgbaar als enkel of meer-wandige apparaten, afhankelijk van de grootte en toepassing. Metalen balgen zijn er in verschillende standaardlengtes. Metalen balgen kunnen worden gecombineerd met verschillende naafversies om een complete eenheid te maken. Nadat de naven zijn verbonden met metalen balgen, kunnen ze niet meer worden gedemonteerd.
Eigenschappen
SIPEX-koppelingen compenseren axiale, radiale en hoekige as afwijking met lage krachten. Ze zijn slijtvast binnen hun technische limieten en bieden daarom een onbeperkte levensduur.

15 artikelen

Artikelnummer Voer het aantal in Beschikbaarheid vroegste leverdatum Totale prijs Acties