FFKM O-ring KALREZ® 4079

Technische gegevens

Meer informatie
MateriaalFFKM
Mengsel code Angst+PfisterKALREZ® 4079
Hardheid75 ±5 Shore A
Gebruikstemperatuurvan -18 tot +315 °C
Max. operating temperature short term+350 °C
Kleurzwart
Mediabestendigheidbestand tegen vrijwel alle chemicaliën
Normafmetingen volgens AS 568 A en BS 1806
UNSPSC CodeUNSPSC-31410000
Op verzoek
andere afmetingen
Aanwijzing
Kalrez® is een merk van DuPont™. DuPont™, het ovale logo van DuPont en alle handelsmerken en dienstmerken die met ™ of ® worden aangeduid, zijn eigendom van gelieerde ondernemingen van DuPont de Nemours, Inc., tenzij anders aangegeven.
Verpakking en levering informatie
De O-ringen zijn afzonderlijk verpakt en gelabeld; 100% tolerantie- en oppervlaktecontrole.

351 artikelen

Artikelnummer Voer het aantal in Beschikbaarheid vroegste leverdatum Totale prijs Acties

Algemene productinformatie

O-ringen in Kalrez® 4079 zijn producten met lage compressieset voor algemeen gebruik in O-ringen, diafragma's, dichtingen en andere delen die in het chemische proces en de vliegtuigindustrieën worden gebruikt.

Het is een roetgevuld elastomeer met een uitstekende chemische weerstand, goede mechanische eigenschappen en uitstekende verouderingseigenschappen bij hete lucht. Het zwelt weinig op in organische zuren, anorganische zuren en aldehyden en reageert goed op temperatuurveranderingen. Een maximale bedrijfstemperatuur van +316°C wordt aanbevolen, hoewel korte cycli bij hogere temperaturen mogelijk zijn.

Kalrez® 4079 wordt niet aanbevolen voor gebruik in heet water/stoomtoepassingen of in contact met bepaalde hete alifatische amines, ethyleenoxyde of propyleenoxyde.