Diverse platen

Platen van speciale materialen
Filteren
Selectie verfijnen
Materiaal
Dichtheid
Dikte
Kleur
Conformiteit/Toelating
Gebruikstemperatuur
Selectie verfijnen
Materiaal
Dichtheid
Dikte
Kleur
Conformiteit/Toelating
Gebruikstemperatuur
5 producten / 31 artikelen
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 artikelen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 artikelen

Van hoog naar laag sorteren

Afdichtingsplaten van speciale materialen - van geolied papier, rubberkurk en vilt tot zacht PVC

Angst+Pfister heeft, als aanvulling op het assortiment afdichtingplaten, ook speciale materialen op voorraad zoals: geolied papier, rubberkurk, vilt en zacht PVC. We hebben het juiste materiaal voor elke toepassing, of het nu gaat om originele meterwaren op rol, op maat gesneden of als gestanste platte pakking.

Geolied papier

Als u flenspakkingen, behuizings- en afdekpakkingen voor lage werkdrukken nodig heeft, kan oliepapier van cellulosevezels worden gebruikt (maximale bedrijfstemperatuur is +120°C). Goede mediabestendigheid tegen oliën, benzine, petroleum enz. Slechts zeer beperkt bestand tegen stoom, warm water en bepaalde alkaliën.

Rubberkurk

Rubberkurk is meer geschikt voor secundaire vlakke afdichtingsfuncties, zoals stof- of spatbescherming of als vloerbekleding - maar niet geschikt voor trillingsisolatie. Goede weerstand tegen minerale oliën en voor bedrijfstemperaturen van -20 tot 100°C.

Vilt

Wolvilten worden gebruikt voor het afdichten van stof, als ruitenwissers, onderleggers, polijstkussens of voor geluidsisolatie.

Zacht PVC

Als u transparante en flexibele afscheidingen nodig heeft, bijvoorbeeld voor gordijnen of draaideuren, dan zijn onze platen van zacht PVC ideaal geschikt.