Vorm afdichtingen

Standaardoplossingen met korte levertijd
12 producten / 142 artikelen
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 artikelen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 artikelen

Van hoog naar laag sorteren

Vormdelen - standaardoplossingen

Voor veel toepassingen waarbij afdichtingen of stops worden gebruikt, kan een standaard vormdeel de juiste keuze zijn. Doorslaggevend hierbij is de beschikbaarheid op korte termijn, de mogelijkheid om kleinere hoeveelheden te bestellen en tegelijkertijd de kosten laag te houden, omdat er geen individueel gereedschap hoeft te worden vervaardigd.

Hiervoor zijn er gangbare productreeksen in verschillende afmetingen en materiaalkwaliteiten. De afdichtingen worden volgens de betreffende normen vervaardigd zodat ze geschikt zijn voor de betreffende toepassing. Bijvoorbeeld afdichtringen voor zuivelkoppelingen met de DIN 11851-norm, een productlijn die ook deel uitmaakt van ons standaardassortiment. Zo kunnen we ook voor deze speciale hygiënische toepassingen een afdichtingsoplossing bieden.

Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment

Naast dit type pakking heeft Angst+Pfister ook een uitgebreid standaardassortiment van andere gegoten pakkingen om aan de eisen van de klant te voldoen wat betreft levertijden, hoeveelheden en ook kosteneffectiviteit.

Daarom vindt u in onze online shop ook een selectie van balgen, die bijvoorbeeld gebruikt worden als bescherming voor stuursystemen.

Met onze kabelbeschermhulzen voorkomt u verwondingen aan kabel- of slangaansluitingen door scherpe metalen randen.

De buffers, die u in ons portfolio vindt, dienen als dempingsstop en kunnen ook worden gebruikt om oppervlakken zoals vloeren en deuren te beschermen.

De zwarte poten van zacht PVC worden aan het uiteinde van de ronde stoelpoten gemonteerd om vloeren en andere oppervlakken te beschermen.

Onze conische stoppers van natuurrubber zijn bijvoorbeeld geschikt voor het afdichten en sluiten van glazen flessen of testbuizen.

Staat de juiste gegoten afdichting voor uw toepassing er niet bij? Dan is een oplossing op maat misschien wel iets voor u!

Speciaal ontwikkelde vormdelen - voor klantspecifieke toepassingen

Speciaal gevormde afdichtingen kunnen vaak de oplossing zijn voor speciale toepassingen. Dergelijke producten, ook wel vormdelen genoemd, zoals diafragma's, frame- en huisafdichtingen of speciale lippendichtingen van elastomeer, worden daarom vaak speciaal voor de toepassing ontwikkeld en met speciaal geproduceerd matrijsgereedschap vervaardigd. Naast de optimale vorm van de afdichtingslip is ook de juiste materiaalkeuze bepalend voor de betrouwbare werking van een gegoten afdichting.

Voor dergelijke speciale oplossingen verwijzen wij u graag naar de engineering en productie-expertise van Angst+Pfister. Meer informatie over deze mogelijkheden vindt u op onze website.