N-EUPEX® Koppeling type B, compleet

Technische gegevens

Meer informatie
Material flangegrijs gietijzer (GG-25)
Materiaal bufferNBR
Gebruikstemperatuurvan -30 tot +80 °C
Hardheid80 Shore A
UNSPSC CodeUNSPSC-31163001
Productbeschrijving
Het draaimoment wordt doorgegeven via elastische koppelingspakketten, die zich op gelijkmatig over de omtrek verdeelde uitsparingen in koppelingsdeel 1 van type B bevinden. In de tussenruimten grijpen de betreffende nokken van koppelingsdeel 4. De tweedelige uitvoering B vereist voor het scheiden een axiaal verschuiven over de lengte van de nokken.
Versie
flexibele koppelingen
Op verzoek
Koppelingsdelen 1 en 4 met boorgaten en groef; materiaal: gietijzer met kogelgrafiet (GGG-40); pakketten met hogere resp. lagere elasticiteit
Aanwijzing
deel 1, 4
Eigenschappen
De N-EUPEX-koppeling is in de catalogus standaard verkrijgbaar in 23 maten met nominale koppels van 28 Nm tot 71000 Nm. De koppeling kan worden gebruikt bij omgevingstemperaturen van -30 °C tot +80 °C. Door het gebruik van alternatieve elastomeerpakkingen kan de omgevingstemperatuur worden toegelaten van -50 °C tot +100 °C. De koppeling wordt vaak gebruikt om de motor te verbinden met de ingaande as van de versnellingsbak. De koppeling is bijzonder geschikt voor aandrijvingen met gelijkmatige tot gemiddelde dynamische belastingen.
Verpakking en levering informatie
deel 1 + elastomeerflexibele en deel 4

13 artikelen

Artikelnummer Voer het aantal in Beschikbaarheid vroegste leverdatum Totale prijs Acties