Nokkenring bij BIPEX-S® Koppeling 92 ShA

Technische gegevens

Meer informatie
Materiaal nokringPolyurethaan (PUR)
Gebruikstemperatuurvan -40 tot +90 °C
Hardheid92 Shore A
Kleurgeel
UNSPSC CodeUNSPSC-31163001
Productbeschrijving
De tandkrans is voorgespannen en wordt daarom zonder speling gemonteerd. De nokken bevestigd aan de tandkrans zorgen ervoor dat de koppeling as afwijkingen compenseert en zorgen ook voor elektrische isolatie omdat ze contact tussen de twee naafdelen voorkomen.
Gebruik
BIPEX-S-koppelingen zijn geschikt voor horizontale, verticale of in elke gewenste positie voor alle aandrijftoepassingen die een koppeling vereisen waar positioneringsnauwkeurigheid en trilling demping benodigd zijn. Ze verbinden machineassen en compenseren as afwijking die kan optreden tijdens montage of bediening. De dempingseigenschappen van de koppelingen kunnen worden gevarieerd door het gebruik van tandkransen van elastomeer met verschillende hardheden.
Versie
spellingvrije koppelingen
Op verzoek
Met de tandkransen kan de optimale stijfheid voor elke toepassing worden gekozen. De tandkransen van polyurethaan zijn verkrijgbaar in 4 verschillende Shore-hardheidsgraden: 98 ShoreA rood (standaard), 92 ShoreA geel, 80 ShoreA blauw en 64 ShoreD groen.
Eigenschappen
BIPEX-S-koppelingen zijn torsieflexibel en zijn spelingsvrij in de voorgespannen toestand. Ze worden gekenmerkt door hun compacte ontwerp en hoge vermogensdichtheid.

10 artikelen

Artikelnummer Voer het aantal in Beschikbaarheid vroegste leverdatum Totale prijs Acties